Projob gaat in zee met DVV Verzekeringen Trofee

Om nóg meer mensen te kunnen overtuigen van Projob Workwear hebben we een uniek partnership afgesloten met de DVV Verzekeringen Trofee.

Vlaanderen houdt van de cross. Veldrijders zijn echte helden die in extreme omstandigheden moeten presteren. Dit geldt ook voor de dragers van Projob Workwear die dagelijks weer en wind moeten trotseren. Gelukkig zorgt onze beschermende, functionele en kwalitatieve werkkleding ervoor dat ook zij kunnen blijven presteren in alle omstandigheden.

Dit partnership zal ook een extra boost geven aan de merkbekendheid van Projob Workwear,
De DVV Verzekeringen Trofee verzekert zich niet alleen van de deelname van internationale toppers. De wedstrijden worden ook live en integraal uitgezonden op Sporza en VRT (zowel de elite mannen als vrouwen).

De DVV Verzekeringen Trofee gaat van start op 1 november op de beruchte Koppenberg van Oudenaarde en eindigt op 8 februari 2020 te Lille.

Projob verlengt ook contract met Sven Nys

Alsof de samenwerking met DVV Verzekeringen nog niet genoeg is: Projob Workwear heeft ook de samenwerking met Telenet-Baloise, de ploeg van Sven Nys, verlengd. Met Belgisch kampioen Toon Aerts in de rangen heeft Projob Workwear alle redenen om deze positieve samenwerking verder te zetten. We kunnen u nu alvast verzekeren dat Projob Workwear dit veldritseizoen prominent aanwezig zal zijn!