Eerder dit jaar behaalde Texet Benelux al het GOTS-certificaat en na maanden van voorbereiding zijn wij nu ook ISO 9001: 2015 & ISO 14001: 2015 gecertificeerd.

ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagement en zodoende de bekroning van de ingeslagen weg naar meer professionalisering van onze interne processen en onze continue focus op kwalitatieve dienstverlening naar onze partners.

ISO 14001:2015 is dan weer de internationale erkenning die we ontvangen voor het milieumanagementsysteem dat we toepassen in onze organisatie teneinde een passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen.

GOTS (Global Organic Textile Standard) is een internationaal keurmerk die eisen stelt aan zowel de productie van de vezels als de verderdere verwerking ervan tot kledingstukken. Tenminste 70 procent (te herkennen aan de tekst 'Made with organic') of minstens 95 procent (te herkennen aan de tekst 'organic') van het kledingstuk moet uit biologisch geproduceerde materialen bestaan.

Voor meer informatie omtrent onze certificaten kan u contact opnemen met

Patricia Van Rossem:

mailto:patricia.van,.rossem@texet.be