Exclusief design op maat

We produceren een eigen collectie gebaseerd op uw design, door uzelf aangeleverd of ontworpen door onze in-house designer Rit Herfs

DATABASE:
Jaren van ervaring en een enorme database aan stoffen, pasvormen en accessoires maken een sterke basis voor het succesverhaal van uw
project!

DESIGN:
Na het ontwerp wordt er een keuze gemaakt uit ons ruim assortiment aan bestaande kwaliteiten en pasvormen. Ook uw eigen idee uitwerken is mogelijk! Zijn alle elementen compleet? Dan maken we graag een offerte op maat.

BREIGOED:
Gebreide items zoals t-shirts, polo’s, sweaters, fleeces... kunnen we reeds inverven vanaf 250 stuks in een eigen PMS kleur.

GEWEVEN ITEMS:
Voor geweven items zoals jassen, hemden, bodywarmers,... bedraagt het minimale orderaantal 500 stuks per stijl per kleur.

VERRE OOSTEN / EUROPA:
Afhankelijk van de noden van de klant zullen we ervoor kiezen om te produceren in het Verre Oosten of in Europa. Onze eigen aankoopkantoren zorgen voor een perfecte follow-up en kwaliteitscontrole.

LEVERING:
Afhankelijk van het productieland, de aard van het artikel en de grootte van het project zal de levertijd variëren tussen 8 weken en 5,5 maanden.

UW PROJECT = ONZE UITDAGING!

Een groot project, aanbesteding en/of offerteaanvraag? Wij ondersteunen je graag! Heb je dossiers waar technische vragen, normen en/of personalisering aan te pas komen, dan kan je vanaf nu terecht bij Sabine Dotremont. Als projectmanager met de nodige ervaring is zij de geknipte persoon om jullie hierin bij te staan. Neem gerust contact op via onderstaande gegevens.

Rozanne Cordaro

Trading

+32 16 14 09 07

rozanne.cordaro@texet.be

 

Willem Van de Broeck

Trading

+32 16 55 19 96

willem.van.de.broeck@texet.be