Specials Team

WELKOM bij SPECIALS

 

Service bieden en het ontzorgen van onze partners is voor het specials-team zeer belangrijk. Daarom bieden wij de mogelijkheid om onze producten gepersonaliseerd te bestellen zodat u zich kan bezighouden met wat echt belangrijk is, het ontzorgen van uw klanten.

Hierin maken wij een onderscheid tussen Upgrading (veredeling van onze stock-producten) en Specials (op maat gemaakte producties).

 Mede dankzij onze ‘specials’ - service vinden onze meest succesvolle klanten in ons, een unieke totaal-leverancier! 

 

Upgrading

U heeft een enorme keuze uit onze verschillende collecties (Harvest, Printer, Projob, J. Harvest & Frost, Cottover, D.A.D). De kledij wordt in ons atelier bewerkt en de mogelijkheden zijn eindeloos. Gepersonaliseerde labels, rubber badges, zippullers,... we bieden verschillende print –en borduurtechnieken aan en dit reeds vanaf 1 kledingstuk!

Neem zeker een kijkje in onze digitale specials map en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Deze specials map, die ook in fysieke vorm verkrijgbaar is, is een uitstekende tool om uw klanten te tonen wat er allemaal mogelijk is. 

De medewerkers van upgrading zetten zich dagelijks in om van elk kledingstuk iets unieks te maken. Ze denken graag met u mee om tegemoet te komen aan de wensen van uw klant.

 

Bent u benieuwd naar meer? Neem dan gerust contact op met uw account manager of mail ons via specials@texet.be

Ellen Berthels

Specials – Coördinator

+32 16 55 19 92

ellen.berthels@texet.be

 

Willem Van de Broeck

Specials administrator

+32 16 55 19 96

willem.van.de.broeck@texet.be

 

 

Nathalie Aerts

Specials administrator

+32 16 55 19 79

nathalie.aerts@texet.be

 

 

 Sandra Mangelschots

Specials administrator

+32 16 55 19 71

sandra.mangelschots@texet.be

 

 

Sofie Van Calster

Specials administrator

+32 16 55 19 94

sofie.Van.Calster@texet.be