SPECIALE PRODUCTIES

Speciale producties

Het ontwikkelen van bedrijfskledij op maat, gebaseerd op de huisstijl van de opdrachtgever of vertrekkend van een wit blad. Om de juiste pasvorm te bepalen, kan er gekozen worden uit een waaier van bestaande artikelen of tekenen we nieuwe pasvormen uit, die rekening houden met de noden van de dragers. Ook werken we creatieve concepten uit voor promotionele doeleinden. Geen uitdaging is te groot voor onze ontwerpster Rit Herfs.

We starten met de keuze van het model, de kwaliteit, de kleur, etc... en samen bouwen we aan het product tot het de gewenste vorm heeft. Als al deze elementen compleet zijn, bezorgen wij u een offerte op maat.

We produceren zowel in Europa (Portugal, Polen, Turkije,...) als in het Verre-Oosten. Afhankelijk van de noden van de klant, zullen we hier samen een keuze in maken.

In samenwerking met onze eigen aankoopkantoren in Shanghai (China), Dhaka (Bangladesh), Ho Chi Minh City (Vietnam) en Bengaluru (India) zorgen we voor een perfecte opvolging, kwaliteitscontroles en stipte leveringstermijnen.

Gebreide goederen zoals t-shirts, polo’s, sweaters en fleeces kunnen we inverven in een eigen PMS kleur vanaf 250 stuks. Voor geweven items (hemden, broeken, jassen) ligt het minimum op 500 stuks.

De levertermijn varieert tussen 8 weken en 5 maanden, afhankelijk van het land van productie, aard van het artikel en de omvang van het project.

Jarenlange ervaring, een enorme database met stoffen en pasvormen en een hele dosis kennis en ervaring staan garant om ook van uw project(en) een succes te maken.

Bent u benieuwd naar meer? Neem dan gerust contact op met uw account manager of mail ons via specials@texet.be