Introductie

Texet Benelux is een toonaangevende leverancier van kwaliteitsvolle bedrijfskleding, werkkleding en promotioneel textiel. Naast kledij bieden we ook design, maatwerk en personalisatie van onze stockproducten aan en bekleden we hiermee een unieke positie in de markt als one-stop-shop. Ons succes is gebouwd op expertise, kwaliteit en een klantenservice van het hoogste niveau.

Succesvolle merken zoals James Harvest Sportswear, Printer Active Wear, J.Harvest & Frost en Projob Workwear worden via distributeurs verdeeld waardoor we onrechtstreeks leveren aan zowel KMO’s als multinationals.

Met 15.000m² stockruimte en 12.000 palletplaatsen in België zorgen we steeds voor een snelle en accurate levering!

Bij Texet geven we om ‘natuur en mens’ en via verschillende initiatieven passen we een uitgebreid MVO beleid toe. Indien u hierover meer informatie wenst, klik hier.   

Texet Benelux maakt deel uit van de Zweedse, beursgenoteerde onderneming New Wave Group, een wereldspeler in bedrijfs-, sport en vrijetijdskleding enerzijds en geschenken, huisdecoratie en textiel anderzijds. Meer informatie over ons moederbedrijf vindt u op www.nwg.se .

Kortom, bent u op zoek naar een leverancier waar kwaliteit, snelle leveringen en een optimale klantenservice centraal staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres !

Wenst u als wederverkoper deel uit te maken van ons succes? Neem dan zeker contact op en één van onze Accountmanagers komt met veel enthousiasme bij u langs om onze collecties voor te stellen. Een goed partnerschap met onze distributeurs is van essentieel belang en we doen er dan ook alles aan om samen met u uw doelen te verwezenlijken.